Vanaf 1 maart 2018 biedt Boris ook voor- en naschoolse opvang aan voor kinderen die al naar de basisschool gaan. We bieden voor- en naschoolse opvang aan voor de kinderen van de scholen i Wognum, Nibbixwoud en Zuidermeer. Zoekt u vanaf een andere school opvang? Stel u vraag hierover via de email, dan kijken wij of wij ook naar uw school kunnen komen.
Binnen ons kinderdagverblijf worden zij opgevangen in een verticale groep, of bij voldoende kinderen, in een 3 plus groep.
De kinderen worden naar school gebracht, en na schooltijd weer opgehaald, met de bolderkar. Bij slecht weer worden de kinderen met de auto gebracht en gehaald.
Bij binnenkomst bij Boris gaan we eerst aan tafel, even lekker wat eten en drinken. Daarna is het tijd om te spelen en te ontdekken. Regelmatig gaan we met de kinderen die dat willen, experimentjes doen, om zo de wereld om hen heen te ontdekken en zich erover te verwonderen. De kinderen kunnen natuurlijk ervoor kiezen om heerlijk buiten te spelen op onze mooie grote speelplaats, of binnen met bijvoorbeeld Knex mooie contructies te maken.Maar ook even rustig een boekje lezen kan.
Bij Boris hebben kinderen een mooie tijd, maken ze vriendjes en ontdekken ze de wereld om hen heen.