Team Boris bestaat uit een vaste groep enthousiaste medewerksters. De medewerksters werken al minimaal 11 jaar samen, sommigen al ruim 16 jaar. Hierdoor zijn ze erg goed op elkaar ingespeeld.

Alle pedagogische medewerksters zijn gediplomeerd, en hebben hun BHV en KinderEHBO diploma.
Ieder jaar hebben wij een aantal stagiaires, omdat wij het belangrijk vinden dat toekomstige pedagogische leidsters goed opgeleid worden.

Ook werken wij met vrijwilligers, zoals opa Boris. Vrijwilligers zorgen bijvoorbeeld voor de tuin, of doen klusjes. Andere vrijwilligers komen even voorlezen, muziek maken of knutselen. Het is altijd erg gezellig wanneer een vrijwilliger komt. Alle vrijwilligers zijn uiteraard in het bezit van een VOG

Hieronder stelt het team van Boris zich voor.

Mijn naam is Leontine Balk. Ik werk op donderdag en vrijdag. Ik ben 45 jaar, getrouwd met Jan en samen hebben wij een dochter, Josefien. Ook hebben wij een hond, Jip, waar ik graag mee wandel. Na het voortgezet onderwijs ben ik HBO-SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) gaan studeren en vervolgens gaan werken op een Medisch Kleuter Dagverblijf. Dit heb ik zo’n 7 jaar gedaan en toen zag ik begin 2001 in de krant dat DSB een eigen kinderdagverblijf ging starten, wat mijn interesse wekte. Het kinderdagverblijf was nog in de opstartfase, en om daar een steentje aan bij te dragen leek mij een mooie uitdaging. Het kinderdagverblijf kreeg de naam Dikkie Dik. Ik ben een aantal jaren coördinator van het kinderdagverblijf geweest, wat ik met veel plezier deed, maar ik miste het werken met de kinderen en toen er een plaatsje vrij kwam op een van de groepen ben ik daar gaan werken. Nadat het kinderdagverblijf Dikkie Dik werd overgenomen, en Boris werd genoemd, ben ik bij het kinderdagverblijf blijven werken. Het verzorgen en opvoeden van de kinderen, (samen met collega’s) vind ik ontzettend leuk, en natuurlijk ook de contacten die je hebt met ouders. De gezellige sfeer, het volgen van de ontwikkeling van kinderen en de leuke collega’s bij Boris zorgen dat ik elke keer weer met plezier naar mijn werk ga.

 

 

Ik ben Yvonne van Kessel. Ik ben getrouwd, en heb drie volwassen zoons en inmiddels een kleinzoon en kleindochter. Sinds 1 april 2010 ben ik werkzaam bij Boris. Ik werk op de dinsdag en de woensdag. Oktober 2001 ben ik begonnen als vaste pedagogisch medewerkster bij Dikkie Dik, de voorloper van Boris. Ik heb de opleidingen Kinderverzorging/jeugdverzorging gedaan, en de opleiding tot kraamverzorgende. In de kraamzorg heb ik 7 jaar gewerkt.  Als hobby’s wandel ik graag , vooral ’s zomers in de bergen. Daarnaast zijn mijn andere hobby’s fietsen, zingen in een koor en handvaardigheid zoals kaarten maken. Ik heb het erg naar mijn zin op het kinderdagverblijf, omdat het gewoon heel fijn is om met kinderen te werken.

 

 

Ik ben Maria Dalhuijsen, ik woon samen met mijn vriend Joost in Medemblik. We hebben twee dochters, Sarah en Marly, en een zoon Evan. Mijn functie bij Boris is pedagogisch medewerkster. Ik werk met veel plezier op woensdag- en vrijdagochtend en donderdag. Ik ben begonnen als invalleidster. Toen ik tijdens mijn eerste zwangerschap een vaste aanstelling aangeboden kreeg, kon ik mijn  geluk niet op. Ik was vroeger al aan het moederen tijdens het oppassen op neefjes en nichtjes. Kinderen zijn mijn passie. Wanneer ik op de groep sta, probeer ik het altijd zo huiselijk en aangenaam mogelijk te maken voor de kinderen zodat ze zich “thuis’ voelen bij ons. Door veel te lezen, te zingen en vooral veel persoonlijke aandacht te geven denk ik dit gevoel te kunnen creëren. Ik streef altijd naar een goede overdracht met de ouders. Voordat ik bij Boris werkte heb ik onder andere MBO Maatschappelijke dienstverlening niveau 3 en MBO Sociaal cultureel werk niveau 4 gedaan. Ook heb ik 1 jaar HBO Pedagogiek gedaan. Ik ben na dit eerste jaar gestopt, omdat ik zwanger werd van mijn eerste dochter en een fulltime studie naast mijn werk en de fulltime functie van mijn vriend niet te combineren was met de opvoeding van onze dochter. Tijdens mijn MBO studies en het eerste jaar HBO heb ik veel geleerd over het hoe en wat als pedagogisch medewerkster en breng dit op de groep in de praktijk.

 

Ik ben Valentyna Hnatyshena. Ik ben geboren in Oekraine, maar al bijna twintig jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen. Ik woon in Hoogwoud, en ik heb twee dochters. In oekraine heb ik de opleiding tot kleuterleidster gedaan. Hier in Nederland ben ik al enige jaren werkzaam in de kinderopvang. Eerst als groepshulp, later als invalkracht bij Boris. Ik heb het erg naar mijn zin bij Boris, en vind het heel leuk om met de kinderen mee te gaan in hun fantasie-spelletjes.

 

Ik ben Evelien Dekker. Ik woon in Zwaag, samen met mijn vriend. In juni 2009 heb ik mijn diploma SPW3 gehaald. Sindsdien ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker. Bij Boris ben ik al vanaf oktober 2015 in dienst als invalkracht. Ik vind het erg leuk om met de kinderen te knutselen, buiten te spelen en lekker met ze bezig te zijn. Voorlezen vind ik niet alleen heel erg leuk, maar ook erg belangrijk, dat doe ik zo vaak mogelijk!

 

Ik ben Annemiek Vogel-Ridder, 28 jaar oud en ik woon in Wognum. Ik ben getrouwd en heb een zoontje van 1 jaar.
In juni 2009 heb ik mijn diploma SPW4 gehaald. Daarna ben ik meteen begonnen met werken op een BSO in Avenhorn. Ik heb al eerder ingevallen bij Boris, en nu kom ik weer werken als inval leidster. Ik heb er erg veel zin in om met jullie kinderen de dag door te brengen en ik hoop graag met jullie kennis te maken.

 

“De leidsters geven veel persoonlijke aandacht aan de kinderen, de ontwikkeling van de kinderen staat voorop!”

Moeder van Benthe (2 jaar)